Gyakori kérdések

A Megafon képzései díjmentesek.

Szívesen segítünk! Keress minket e-mailben az info@megafon.hu címen vagy a +36309145320-as telefonszámon.

Az alapképzés négy teljes hétköznapot tölt ki, reggel 9-től 17 óráig tart. Kérjük, jelentkezésnél vedd figyelembe, hogy csak úgy van értelme a részvételednek, ha mind a 4 napon, elejétől a végéig jelen leszel.

Minden lelkes jelentkezőt örömmel várunk. Ha eddig csak gondolkodtál azon, hogy hallasd véleményed, de nem cselekedtél, mi segítünk a tettek mezejére lépni.

 

Természetesen előny, ha vannak a közösségi média tevékenységhez kapcsolódó tapasztalataid, de az sem gond, ha nincs. Mi mindent megtanítunk, ami ahhoz kell, hogy sikeresen tudj kommunikálni a közösségi médiában.

 

A képzésre történő jelentkezésnél NINCS életkori megkötés. A legfiatalabb képzősünk egy 15 éves gimnazista volt, a legidősebb egy 87 éves nyugdíjas informatika tanár.

 

Nem is kérdés! A politika ma már a neten dől el. Minél többen, változatosabban és hangosabban képviseljük a jobboldali értékeinket, annál hatékonyabban tudjuk felvenni a küzdelmet a balliberális mainstreammel.

Nem, a Megafon képzéseit kizárólag jelenléti formában lehet elvégezni.

Minden jobboldali aktivitás fontos az online térben, legyen szó kommentről, lájkról, akár megosztásról vagy bármilyen online jelenlétről. Várunk, jelentkezz akkor is, ha nem akarsz véleményvezér lenni, de aktívan cselekednél!

Minden patrióta érzelmű embernek, akik készek megvédeni a jobboldali értékekeinket és készek cselekedni Magyarországért.

 

Nem. A kollégáink a lehető legrövidebb időn belül minden jelentkezővel felveszik a kapcsolatot. Kérünk, várj türelemmel.

A négynapos képzés elvégzése után további speciális képzéseken és mentorprogramon lehet részt venni, akár profi megafonos véleményvezér is lehet belőled.

Mert a megszerzett tudáson felül részese leszel a Megafon politikai akcióközösségének. Itt változatos közösségi programokon találkozhatsz olyan emberekkel, akik hasonlóan gondolkodnak a világ és Magyarország dolgairól.